Referencer

Her vises et udpluk af vore kunder og udtalelser fra kirke og kirkebetjening på Kirkebemanding.

Med Kirkebemanding får kirkerne nye ansigter ind i deres kirker, samtidig med de sparer masser af tid på at finde dem.
Kirkebetjeningen får flere opgaver i kirkerne og opgaver i kirker de ikke i forvejen kender.

De seneste opgaver på Kirkebemanding blev anmodet efter hhv. kun 5 minutter, 16 minutter, 12 minutter, og tildeles umiddelbart derefter.


Udpluk af kirker som bruger Kirkebemanding

     Slangerup Kirke
     Kildevældskirken
     Islebjerg Kirke
     Skuldelev-Selsø Kirker


Udtalelse, kirke:

”Kirkebemanding sparer mig en masse tid, jeg skriver hvad jeg mangler og får som regel svar i løbet af et par dage.”

Annie Nordstjerne Hansen, Skuldelev-Selsø kirkerUdtalelser, kirkebetjening:

”Jeg kan godt lide at bruge Kirkebemanding fordi så kommer jeg ud og ser andre kirker. Jeg arbejder jo i en moderne kirke, og så er det jo spændende at komme ud i en gammel kirke og se hvordan tingene virker dér. Samtidig giver det jo også noget ekstra arbejde. Og jeg kan godt lide mit arbejde så derfor er det kun positivt, at jeg få mere arbejde af det jeg bedst kan lide. For eksempel er det oplagt, hvis jeg har en friweekend, så kan jeg tage opgaver i kirkerne i det distrikt vi er i, og jeg kan derved gå ind og hjælpe til. Med Kirkebemanding er det blevet lettere at hjælpe hinanden med at få bemandingen til at gå op. Det jeg også rigtig godt kan lide ved at bruge Kirkebemanding er, at man kommer i langt højere grad til at møde sine kollegaer. Man møder andre præster, organister, kirkesangere med mere. Man får en helt anden ide om kirken når man kommer ud, end den ide man har ved blot at være ét sted. Før Kirkebemanding var det kun enkelte gange, jeg tog opgaver i andre kirker. Og faktisk var det kun i én kirke og kun hvis de en sjælden gang ringede og spurgt om jeg kunne, og det var ikke været særlig tit. Med Kirkebemanding har jeg allerede haft tre opgaver i andre kirker på to måneder. Jeg har anmodet de opgaver jeg kunne tage, og så har jeg fået nogle af dem. Det er jo også interessant at med Kirkebemanding har jeg både anmodet, og fået, kirketjener- og graveropgaver. Tidligere blev jeg kun spurgt til kirketjeneropgaver, for det var det som folk troede jeg kunne og var interesseret i.”

Troels Klamer, Kirketjener

”Jeg er på Kirkebemanding ret ofte. Jeg har jo en stilling hvor jeg arbejder 20 timer, så for at få lidt flere timer så bruger jeg Kirkebemanding. Selvom jeg er ansat som kirketjener, så kan jeg også fungere som kirkesanger og med Kirkebemanding modtager jeg både kirketjener- og kirkesangeropgaver. Med Kirkebemanding så kommer jeg rundt og ser andre kirker og kollegaer, hvilket jeg er rigtig glad for. Hvis man ikke har et fuldtidsarbejde i kirken, er det en rigtig god ide med Kirkebemanding, fordi man så kan supplere op med de opgaver som kommer.”

Charlotte Olsen, Kirketjener

”Med Kirkebemanding kan jeg arbejde i kirker når det passer ind i mine studier. Med et liv som ung og studerende, er det virkelig praktisk at kunne melde ind på en Opgave via Kirkebemanding i ny og næ. Kirken er et spændende sted at arbejde og jeg møder en masse søde mennesker. At arbejde i kirker er et rigtig godt studiejob.”

Julius Holten Mølgaard, Gymnasieelev