Hvordan virker Kirkebemanding set fra kirken?

Som kirke på Kirkebemanding, får du en unik adgang til hele Danmarks kirkebetjening. Du får mulighed for i ro og mag at oprette opgaver både i nær fremtid, eller ved akut behov for bemanding. Samt, at sikre bemandingen langt ud i fremtiden. Herved undgås den tidskrævende og frustrerende proces ved at kontakte et antal afløsere, som måske ikke svarer samme dag eller måske ikke kan løse opgaven fordi de er booket til anden side.

Med Kirkebemanding kører processen uden du skal monitorere fremgangen. Du får advisering når opgaven er anmodet. Og du kan til en hver tid se i dit kontrolpanel, hvilke opgaver den kommende tid byder på. ​

Det første du skal gøre er, at oprette din kirke, og derefter bede dine normale afløsere om at oprette sig også. Dernæst skal du oprette dine første opgaver. Så vil opgaverne blive sendt ud til de personer som har valgt at abonnere på opgaver fra din kirke.

Som kirke med Mellem- eller Stort abonnement, kan du let oprette opgaveskabeloner for at lette dit arbejde yderligere. Desuden kan du få inspiration til planlægning af arrangementer og se hvilket interessant kirkepersonale der er i dit nærområde, ved at se den komplette liste over Opgavetagere og deres kompetencer i dit kontrolpanel.