Om os

Velkommen til Kirkebemanding!

Kirkebemanding gik i luften i september 2018 og er en lille familieejet virksomhed. Kirkebemanding sikrer hurtig kontakt mellem kirke og kirkebetjening. Kirkebemandings formål er, at kirkerne sparer tid på opgavebemandingen samtidig med at kirkebetjeningen får flere opgaver i de danske kirker. Og ovenikøbet får kirkerne flere personer at vælge imellem, da opgaver vil blive anmodet af en til flere fra kirkebetjeningen. Kirkebemanding er en fordel for både kirken og kirkebetjeningen.

I dag går der i landets kirker for meget tid og for mange ressourcer til spilde, når der skal findes afløsere. Helt konkret er problemet, at man normalt leder efter afløsere via SMS’er, telefon, mail eller mund til mund, og de metoder er for tidskrævende og ikke særlig effektive. Med Kirkebemanding er dette problem elimineret og kirken kan på virkelig kort tid oprette en opgave, som derefter deles med en af kirken egen defineret gruppe, og/eller sendes ud geografisk og dermed rammer endnu flere. Kirkebemanding automatiserer processen og sørger for opgaven blot skal sendes én gang og tildeles én gang. Resten sker automatisk.

Der er mange i kirkebetjeningen som har deltidsjobs, og de vil meget gerne arbejde flere timer i kirkerne. Det giver Kirkebemanding dem langt bedre mulig for, og sikrer samtidig at kirkerne meget lettere finder afløsere!

På Kirkebemanding er datasikkerheden i top, og portalen er naturligvis ’GDPR-compliant’. Kirkebemanding har en databehandleraftale med alle på portalen og sikrer data via kryptering og adgangskontrol. Bedre end ikke-sikre offentlige vikarlister på diverse hjemmesider, sociale medier, mv.

Kirkebemanding sikrer kirken hurtigt finder afløsere. Løn og øvrige aftaler foregår som normalt, altså direkte mellem kirken og kirkebetjeningen. Kirkebemanding blander sig ikke i dette og vi er heller ikke et vikarbureau.

I takt med flere og flere kirker benytter Kirkebemanding samt flere og flere fra kirkebetjeningen opretter sig på portalen, vil værdien for både kirker og kirkebetjeningen stige yderligere.

​Vi ser frem til også at kunne lette din hverdag!

Henrik Mølgaard
Stifter

Besøg også søsterportalen 'Omsorgsbemanding' her: